HTML

Kalandjaim ébren és álmomban

Ez a blog arra hivatott hogy gondolataimmal és gépelésemmel átmossak mindent ami velem történt, akár élőben akár az álomvilágban.

Friss topikok

Linkblog

Harcom

2008.01.31. 13:04 Ezalaci

Most a világ csupa harc: van aki nem harcolja ezt. Van aki csatakiáltással beleveti magát a jó védelmébe. És van aki a egyedül, csendben harcol: hogy ne látszon rajta.

Én is harcolok a mobiltelefon hatásai ellen: most kihangosítóval használom, nem csak autóban, bármikor. így messzebb tartom a talafont a fejelmtől (vagy közelebb máshoz?).

Úgy érzem harc ez: mert hisz mindenki, minden résztvevő tudja, hogy ez nem egészséges. Vita az arról zajlik hogy mennyire ártalmas? Mi szívjuk meg, vagy csak az unokáink? Furfanggal próbálok túljárni az eszükön. Nekem ez jólesik.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://almomban.blog.hu/api/trackback/id/tr58319370

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása